Zoek naar kandidaten
in de minicv database

Opleidingsniveau: (i)
Universiteit
HBO
VWO
MBO
HAVO
VMBO
LO

Geslacht: (i)
Man
Vrouw

Zoektermen: (i)

(eventueel) en:

(eventueel) en:


Geboortejaar:  (i)

Is een: kadder
Geslacht: m
Geboortejaar: 1988
Woonplaats: oss
Opleidingsniveau: VMBO
Laatste update: 2016-11-25
Contact: contact
MiniCV:
test test tistastoeter kadpercvoller
Is een: Autotester vw audi lada
Geslacht: m
Geboortejaar: 1975
Woonplaats: Amsterdam
Opleidingsniveau: MBO
Laatste update: 2016-04-13
Contact: contact
MiniCV:
Bezte Lesers. Dit is een testttekst en de fouten zijn bewust gemaakt. Ik ben autotester en heb gereden in vw audi lada en andere wagenz. Vind mij op vwaudilada of valtezter. Heb autoos gestetst op hooogge snelheden waarbij het remmen geholpen moets worden met behulp van remparachutes. Al u ook een auto hebt die getest moet worden, dan kunt u contact met mij opnemen.
Is een: Landmeter
Geslacht: m
Geboortejaar: 1961
Woonplaats: Hoorn
Opleidingsniveau: HBO
Laatste update: 2014-08-15
Contact: contact
MiniCV:
Als landmeter heb ik inmiddels bijna heel Nederland ingemeten. Ben begonnen als uitzetter in Alkmaar, en werk momenteel met de modernste apparatuur op het gebied van GPS en kadastrale meet-electronica. Wil mijn grenzen verleggen naar andere landen in de wereld.
Is een: Technicus
Geslacht: m
Geboortejaar: 1982
Woonplaats: De Bilt
Opleidingsniveau: MBO
Laatste update: 2014-04-25
Contact: contact
MiniCV:
Verantwoordelijk voor onderhouden, repareren en installeren van machines, computers e.d. bij een groot installatiebureau. Bied tevens ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe elektro-apparatuur op de afdeling Research and Development. Verleen advies over het gebruik van machines in diverse toepassingen (van ziekenhuis apparatuur tot computersystemen). Ik heb de diploma`s `monteur installatie` en `technicus installaties` MBO-2, 3 en 4 in de elektrotechniek. Ik ben een prettige team-player en heb altijd oog voor de geldende veiligheidsvoorschriften. Ben op zoek naar een wat meer leidinggevende functie bij een groot metaalbedrijf in de machine-industrie of apparatenbouw.
Is een: Store Manager
Geslacht: m
Geboortejaar: 1961
Woonplaats: Haarlem
Opleidingsniveau: MBO
Laatste update: 2014-04-22
Contact: contact
MiniCV:
Ben nu 15 jaar store manager in een kleding- en schoenenzaak waar ik de dagelijkse leiding heb: Werven van nieuwe werknemers (inwerken en begeleiden, verzorgen van trainingen), het controleren van huidige werknemers, voeren van beoordelingsgesprekken, werkoverleggen en functioneringsgesprekken, het naleven van de Arbowetgeving, controleren van de financiële gezondheid van de winkel, het stellen van prioriteiten, verantwoordelijk voor het uiterlijk van de winkel, het assortiment, kortingsacties, de veiligheid en beveiliging, enzovoorts. Ben breed ontwikkeld en ben heel gedreven in Excel en Word. Ik heb een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden en ben zeer klantvriendelijk. Heb een MBO en IMKO-opleiding. Ik ben een goede product manager en ken alle kneepjes van het vak. Graag zou ik m`n werkgebied willen uitbreiden en mijn interesse gaat daarbij uit naar de functie rayon manager. Ik ben zelf in het bezit van een goede auto en afstanden zijn voor mij geen probleem.1 - 2 - 3